Afkoelingsperiode

Wanneer u een aankoop of bestelling doet via Bobisport.nl bent u te allen tijde beschermd middels een afkoelingsperiode, onderdeel van de wet ‘kopen op afstand’ die u als consument beschermt bij het kopen via internet.

Als consument dient u, voordat er een overeenkomst op afstand wordt afgesloten, te beschikken over voldoende, duidelijke en begrijpelijke informatie. Het commerciële oogmerk van de verkoper moet duidelijk naar voren komen. Er geldt een afkoelingsperiode van 7 werkdagen na aflevering van een product. U als consument mag het product zonder reden binnen deze periode retourneren. Alleen de portokosten zijn voor uw rekening. Bobisport.nl mag wel aanvullende voorwaarden verbinden aan het retourneren, zie onze algemene voorwaarden onder aan de website.

Als het product binnen de afkoelingsperiode is teruggestuurd, is Bobisport.nl verplicht het door u betaalde bedrag binnen 10 dagen terug te betalen. Voor een volledig overzicht van de wet ‘kopen op afstand’ bezoekt u de voorlichtingswebsite van de overheid, www.Postbus51.nl

Kortom: niet tevreden? Geld terug!
 

Webshop Keurmerk

Het Webshop Keurmerk is sinds 2001 de branchevereniging van winkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Het Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels. Het Webshop Keurmerk is onafhankelijk en alle aangesloten webwinkels beogen de belangen van de consumenten zo goed mogelijk te behartigen.
 
Foto
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies