Wilt u uw biljart verhuizen? Bobisport werkt samen met Bocxe Biljarts, dit zijn de beste specialisten als het gaat om verhuizen van biljarttafels.

 

Wij kunnen voor u het complete traject van het verhuizen van uw biljart begeleiden zodat u hier geen omkijken naar heeft. Uw biljarttafel kan binnen één dag van uw oude lokatie naar het nieuwe onderkomen worden verhuisd waar hij uiteraard direct speelklaar wordt neergezet. Mocht het even niet uitkomen dat uw biljart direct naar de nieuwe lokatie gebracht wordt kunnen wij het biljart ook voor een bepaalde tijd opslaan tegen zeer scherpe prijzen. Wij werken ook samen met de beste bedrijf op het gebied van takelen, hierdoor is het ook mogeljik om biljarts die op een zolder staan op een veilige manier te verhuizen tegen zeer lage tarieven!

 

Biljartverhuizing = Bocxe Biljarts!

 

Bocxe Biljarts heeft ook een goede reputatie als het gaat om internationale biljartverhuizing. Ook hier geldt dat wij voor u het complete traject kunnen verzorgen vanaf het demonteren van de tafel tot aan het monteren op lokatie waar dan ook in Europa.

 

Wilt u een offerte ontvangen voor het verzorgen van uw biljartverhuizing? Mail ons dan op biljartverhuizing@bobisport.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
 

Verhuis-serviceGeen producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.