Ruilen en of retourneren van een product is mogelijk. Bij de aankoop van producten via BobiSport.nl heeft u als consument de mogelijkheid de koop overeenkomst zonder opgave van redenen te retourneren en de koop te ontbinden binnen 14 dagen deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Voor het reclameren van een product vragen wij u de volgende duidelijke instructies op te volgen:
 
  • U dient BobiSport.nl binnen de zichttermijn te informeren dat u het product wilt retourneren. Vergeet hierbij s.v.p. niet uw factuurnummer aan ons door te geven.

E-mail: retouren@bobisport.nl
Tel: 0625070923
Retour adres: Magazijn BobiSport.nl
Hoge Rijndijk 3b
3449 HA Woerden
Holland
 
Download hier het retourformulier
 
  • Bij het terug sturen van het desbetreffende product stuurt u een kopie mee van de aankoop factuur, deze is nodig voor een snelle behandeling en afhandeling van uw reclamatie. Mocht dit niet het geval zijn dan kan het product niet aan de consument worden gecrediteerd.
  • Tijdens de zicht termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te houden. Mocht dit niet het geval zijn dan kan het product niet aan de consument worden gecrediteerd.
  • Het product dient compleet, in goede staat en indien mogelijk in de originele verpakking geretourneerd te worden. Mocht dit niet het geval zijn dan kan het product mogelijk niet aan de consument worden gecrediteerd.
  • De retourkosten zijn voor rekening van de consument.
  • Eventuele beschadigingen tijdens het transport zijn voor rekening van de consument.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies