BobiSport.nl, onderdeel van Bocxe Biljarts en opgericht in 2012, is een grote totaalaanbieder als het gaat om een online sportwinkel in Nederland. BobiSport.nl verkoopt sport- en lifestyle artikelen van topmerken tegen de zeer scherpe prijzen. De goede samenwerking en inkoopstrategie zorgen voor lage inkoopprijzen. Dit inkoopvoordeel wordt direct in de verkoopprijzen doorberekend, waardoor meer dan 4700 artikelen van Adidas, Reebok, Christopheit, Buffalo, Rucanor en vele andere A-merken met hoge kortingen worden aangeboden. Wij zijn daarom ook de webshop voor de goedkoopste pooltafels, de goedkoopste trampolines, de goedkoopste airhockeytafels, de goedkoopste voetbaltafels, de goedkoopste boksartikelen. Kortom we hebben de goedkoopste prijs garantie als het gaat om de produkten bij ons op de site. Ergens anders goedkoper? Dat verschil krijgt u van ons retour! Kijk hiervoor bij onze voorwaarden.

Kopen bij BobiSport.nl is niet alleen voordelig, maar staat ook garant voor duidelijkheid. De kosten om uw order goed en snel bij u afgeleverd te krijgen worden overzichtelijk in kaart gebracht en doorberekend. 

Als u niet tevreden bent over onze producten, kunt u de bestelde producten eenvoudig retourneren. U ontvangt binnen een paar werkdagen na behandeling van de retour voor de geretourneerde goederen uw geld retour op het door u opgegeven rekeningnummer.
U kunt 24 uur per dag makkelijk en snel bestellen en betalen via uw eigen bank (iDEAL). Onze klantenservice staat u graag te woord.

Daarom zijn wij op werkdagen tot ’s avonds 17.00 uur bereikbaar en ook op zaterdag tot 15.00 uur en uiteraard 24 uur per dag per mail. Service en kwaliteit zijn bij ons een vanzelfsprekendheid! Kopen bij BobiSport.nl is dus veilig en vertrouwd!
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies