SUPER ARAMITH POOL 57.2MM TV PRO

SUPER ARAMITH POOL 57.2MM TV PRO • Aramith Super kwaliteit • Dé standaard in poolballen • TV Tournament Set • Heavy-Duty Solid Core Design • Super Aramith fenolh

Artikelnummer

2557.010 

€ 230,00
€ 211,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

SUPER ARAMITH POOL 57.2MM TV PRO

Aramith poolballen zijn algemeen erkend als de beste ballen ter wereld. De Super Aramith Pro TV set is gemaakt van moleculair gebonden fenolhars, volkomen uitgebalanceerd en dus het best denkbare rolvermogen. Daarbij is een optimale elasticiteit voor poolbiljart in de ballen verwerkt, en dat is zeer duidelijk merkbaar tijdens een potje pool met Aramith ballen.

Aramith ballen vormen een goede investering: de ballen zijn 50 keer minder gevoelig voor impact beschadiging dan normale polyester ballen. De ballen behouden langdurig hun kleur, structuur en gaafheid. Door deze moleculaire structuur wordt ook de levensduur van het laken sterk verlengd: minder slijtage en burnspots!

Deze set is gemaakt voor tournoooien met televisieopnames vanwege de compromisloze kwaliteit en de verbeterde zichtbaarheid van de ballen op basis van de kleursetting. Om dezelfde reden wordt deze set ook vaak voor thuis gekocht.

Aanvullende Informatie

Netto gewicht 2,80 kg
Bruto gewicht 2,90 kg
Maximaal gewicht 0 Gram
 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.