Poolkeu Universal Souquet IV serie 114-2
Poolkeu Universal Souquet IV serie 114-2

Poolkeu Universal Souquet IV serie 114-2 • Ultieme balans en controle • Verhoogt prestaties en vertrouwen • Universal SmartShaft: RS, Regular Deflection (reguliere afbuiging) &bul

Artikelnummer

5603.762 

€ 199,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Poolkeu Universal Souquet IV serie 114-2

De 114 Souquet IV serie combineert exotische houtsoorten met de nieuwste technologische snufjes. De 114-2 is uitgevoerd in Canadees esdoorn in zwarte lak en hoogglans afwerking, met vier ingelegde extra dikke nikkel ringen.

De greep is omwonden met hoogwaardig gepolijst Iers linnen. De rvs joint is afgewekt in spiegelglans en omlijst door twee dikke nikkel ringen.

De unieke radiaal pin garandeert optimaal contact tussen de butt en de shaft, waardoor er minimale vibratie optreedt. In combinatie met de Everest tip speelt deze keu heel krachtig met behoud van gevoel en controle.

De keu wordt standaard geleverd met de Universal SmartShaft, type Regular Squirt (reguliere afbuiging). De shaft is gesegmenteerd (8 delen) en voorzien van de krachtige XTC -ferrule. SmartShaft gebruikt Piezoelectric fabric, een materiaal uit de ruimtevaart, waardoor vibraties tot een minimum worden beperkt. Krachtig, secuur en veel controle.

Aanvullende Informatie

Bumper Engraved Noise Subduing Rubber
Netto gewicht 500 Gram
Butt Cap Engraved Mirror Finish
Pommerans Everest Medium
Lak High Gloss Finish
Grip Polished Irish Linen
Balans Front
Top Eind Canadian Maple (AAA Quality)
Pommerans maat 13mm
Gewicht 19-21 oz
Joint schroef type Universal Radial Pin
Joint Soort Advanced Contact
Beentje XTC
 
 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.