POOLKEU BUFFALO DOMINATOR II NR. 1
POOLKEU BUFFALO DOMINATOR II NR. 1

POOLKEU BUFFALO DOMINATOR II NR. 1 SCT Ferrule: meer controle (Shape Charge Technology) Buffalo Quick Release Joint Two-tone rubber sport greep Shaft: reguliere afbuiging (deflectie)

Artikelnummer

5603.061 

€ 188,50
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

POOLKEU BUFFALO DOMINATOR II NR. 1

Een revolutionair nieuw design in keuen! De Buffalo Dominator II serie combineert een sportieve look en feel met de nieuwste technologie op het gebied van poolkeuen. De geborsteld rvs stalen joint is quick release, dus in één beweging klaar. Maximum contact tussen butt en shaft, dus elke stoot voellt zeker aan! De serienaam van de keu is ingegraveerd in de buttcap van mat geborsteld staal. De joint is omlijst met twee ingelegde nikkel ringen. 
De Dominator II keuen zijn uitgerust met de gepatenteerde SCT ferrule: Shape Charge Technology, afkomstig uit de wapenindustrie. Een carbonvezel plaatje direct onder de tip zorgt voor extra kinetische energie-overdracht diep in de cue-ball. Ook is de Dominator II keu standaard voorzien van een hoogwaardige 8-laagse Maestri tip. Kortom: meer kracht, meer overdracht, meer controle. 

De Buffalo Dominator II serie is voorzien van een sportieve 2-tone rubber greep, waarmee vibraties worden geabsorbeerd. Je speelt dus met een hele vaste hand. Domineer elke pot met je nieuwe Dominator II keu!

Aanvullende informatie

BUMPER Engraved Noise Subduing Rubber
NETTO GEWICHT 500 Grams
BUTT CAP Engraved Stainless Steel
POMMERANS Maestri
GRIP Rubber Sport Grip
BALANS Front
TOP EIND Canadian Maple (AAA Quality)
GARANTIE 2 jaar
POMMERANS MAAT 13mm
GEWICHT 19-21 oz
JOINT SCHROEF TYPE Buffalo Quick Release
JOINT SOORT Full Contact
BEENTJE S.C.T.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.