POOLKEU ADAM GEORGE BALABUSHKA GB-3
POOLKEU ADAM GEORGE BALABUSHKA GB-3

POOLKEU ADAM GEORGE BALABUSHKA GB-3 Perfect gewicht en balans Hoge prestatie en preciese beheersing Professionele taper uitgevoerd in Amerikaanse stijl Shaft: reguliere afbuiging (deflectie) Offi

Artikelnummer

5603.603 

€ 578,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

POOLKEU ADAM GEORGE BALABUSHKA GB-3

Deze GEORGE BALABUSHKA is een echte klassieke keu die is voorzien van een lichtbruin gelakte esdoorn forearm met prachtige, natuurlijke birds eye patronen en 4 ingelegde gespleten vlammen van rozenhout met rood, groen en ebbenhout fineer. Deze George Balabushka uitvoering is voorzien van extra inlegsels: 4 ruiten, uitgevoerd in parelmoer, in zowel de butt sleeve als de forearm. De butt-sleeve is van ebbenhout, met een geborsteld roestvrij stalen pilot joint, en twee nikkelen ringen met de typische George Bushka stijl blokpatronen. 

De joint voorziet in een maximaal contact tussen de butt en de shaft, waardoor een optimale controle over de cue-ball gewaarborgd is, en trillingen geminimaliseerd worden. In combinatie met de hoogwaardige pomerans van Le Prof speel je elke bal met gevoel en vertrouwen. 

De George Balabushka keuen zijn prominent in beeld gebracht in de film The Color of Money, met Tom Cruise en Paul Newman.


AANVULLENDE INFORMATIE

BUMPER Noise Subduing Rubber
NETTO GEWICHT 500 Grams
BUTT CAP High Impact Ivorine
POMMERANS Le Prof
LAK 12 Hand-rubbed Layers
GRIP Finest Quality Irish Linen
BALANS Front
TOP EIND Canadian Maple (AAA Quality)
GARANTIE 2 jaar
POMMERANS MAAT 13mm
GEWICHT 19-21 oz
JOINT SCHROEF TYPE 5/16 x 14 Nipple
JOINT SOORT Maximum Contact
BEENTJE High Impact ABS

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.