Carambole topeind Universal LS
Carambole topeind Universal LS

Carambole topeind Universal LS • Vermindert trillingen • Verhoogt nauwkeurigheid • Universal SmartShaft: LS (Low Deflection) • Past op enkelvoudige en dubbelvoudige schroefve

Artikelnummer

5880.812 

€ 118,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Carambole topeind Universal LS

De Universal SmartShaft is een fusie van drie baanbrekende nieuwe technologieën. In de shaft is de revolutionaire piezo-electrische techniek gebruikt om trillingen te absorberen en om te zetten in stootkracht. Bij impact op de cue-ball verstijft het materiaal waardoor kracht en nauwkeurigheid toenemen, en trillingen met 47 % worden verminderd.

De shaft is gemaakt uit acht delen (radiaal of taartconstructie) waardoor het op elk balcontact een zeer uniform en dus betrouwbare reactie geeft. Daarbij is deze shaft voorzien van een XTC-ferrule.

Met het gepatenteerde adapter systeem van Universal kun je deze shaft naadloos aansluiten op bijna ellk merk keu! Ook handig als je met meerdere merken keuen speelt.

De LS shaft brengt carambole naar een geheel nieuwe dimensie doordat het effect van afbuiging (deflection) tot ongekende proporties is teruggebracht, meer dan bij elke andere keu op de markt.

Wordt geleverd zonder adapter.


Aanvullende Informatie

Netto gewicht 120 Gram
Pommerans Moori
Top Eind Canadian Maple (AAA Quality)
Pommerans maat 12mm
Beentje XTC

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.