Buffalo Voetbaltafel type Buffalo Libero telescopisch

Buffalo Voetbaltafel type Bufaflo Libero telescopisch •Telescoopstangen! •Geschikt voor alle leeftijden • Stoer geel-zwart design •Strerk en robuust •Uniek opbergs

Artikelnummer

6015.851 

€ 759,00
€ 745,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Buffalo Voetbaltafel type Buffalo Libero telescopisch

De Buffalo Libero voetbaltafel is een sterke en robuuste voetbaltafel in een competitieve zwart-geel uitvoering. De Libero voetbaltafel is ideaal voor instellingen en scholen, en heeft een uniek opbergsysteem: de poten zijn opvouwbaar en de voetbaltafel heeft ingebouwde wieltjes. Nadat de Libero voetbaltafel is ingeklapt kun je hem eenvoudig wegrijden naar een opbergplek. Dat maakt deze voetbaltafel dus ook erg praktisch voor thuis, waar ruimte vaak een probleem kan zijn voor een permanente opstelling.

De Libero voetbaltafel heeft ingefreesde scoretellers (hufterproof), een prachtig afgewerkt speelveld, en schuine randen en hoeken die de bal in het spel houden (geen dode spelmomenten!).

Dit is de uitvoering met telescoopstangen; veiliger en mooier, maar ook gevoeliger voor misbruik (bij extreem hangen of trekken aan de stangen). Bestaat het risico dat de tafel wordt gebruikt door spelers die er minder netjes mee omgaan, dan raden wij de standaard versie van de Libero of de BIG BROTHER aan.
 


Aanvullende Informatie

Netto gewicht 53,00 kg
Speelveld 120.6cm x 70.2cm
Inclusief 10 soccer balls / 2 scorers
Benodigde ruimte 200cm x 175cm
Afmetingen verpakkingsmaat 151cm x 78cm x 35cm
Afmetingen opgebouwd 140cm x 76cm x 81cm

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.