Poolkeu Universal Souquet serie 111-5
Poolkeu Universal Souquet serie 111-5

Poolkeu Universal Souquet serie 111-5 • Ultieme balans en controle • Verhoogt prestaties en vertrouwen • Universal SmartShaft: Low Squirt (lage afbuiging) • Unieke radiaal pi

Artikelnummer

5603.735 

€ 599,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Poolkeu Universal Souquet serie 111-5

De 111 Souquet serie is de nieuwste lijn van Universal waarin exotische houtsoorten, schelpen en koralen samenkomen met cutting-edge technologie in een bijzondere serie poolkeuen. De 111-5 is zeer stijlvol uitgevoerd in een cocobolo forearm met ebbenhouten basis, en traanvormige inlegsels van ivorine en Paua-schelp met ebben fineer. Het patroon en de materialen komen gespiegeld terug in de butt sleeve. Aan weerszijden van de greep, gemaakt met de beste kwaliteit gepolijst Iers linnen, zijn dubbele ringen ingelegd van nikkel, ebbenhout en ivorine.

De unieke radiaal pin brent vibraties terug tot een absoluut minimum, en zorgt voor een ultieme samenhang tussen balans en controle over de bal. De 111 serie is standaard uitgerust met de razend populaire Kamui tip. Gevoel en vertrouwen in elk schot!

De 111-5 wordt geleverd met de Low Squirt uitvoering (lage afbuiging) van de gepatenteerde SmartShaft van Universal. De shaft is gesegmenteerd (8 delen) en voorzien van een XTC ferrule. In de shaft is Piezoelectric fabric verwerkt, een materiaal uit de ruimtevaart, waarmee het ongewenste effect van afbuiging tot een uitzonderlijk laag niveau is teruggebracht.

Kortom, een keu met zeer sterke speeleigenschappen die tevens bijzonder onderscheidend is in design en gebruik van natuurlijke materialen.


 

Aanvullende Informatie

Bumper Engraved Noise Subduing Rubber
Netto gewicht 500 Gram
Butt Cap Engraved High Impact Ivorine
Pommerans Kamui Black Medium
Grip Polished Irish Linen
Balans Front
Top Eind Canadian Maple (AAA Quality)
Pommerans maat 13mm
Gewicht 19-21 oz
Joint schroef type Universal Radial Pin
Joint Soort Advanced Contact
Beentje XTC
 
 
 
 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.