Poolkeu Universal Souquet II serie 112-3
Poolkeu Universal Souquet II serie 112-3

Poolkeu Universal Souquet II serie 112-3 • Ultieme balans en controle • Meer gevoel • Universal SmartShaft A3: Regular Squirt (gemiddelde afbuiging) • Unieke radiaal pin mini

Artikelnummer

5603.743 

€ 260,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Poolkeu Universal Souquet II serie 112-3

In de 112 serie van Universal worden de nieuwste technologische inzichten gepaard aan exlusief materiaal gebruik. Top design wannahaves met sterke speeleigenschappen voor gevorderde spelers. Deze stijlvolle keu is uitgevoerd in 'birds eye' esdoorn (Canadees) met vijf ingelegde, ver uitlopende vlammen van gespleten cocobolo omlijst door ebben, oranje en rode fineer. Het design uit de forearm komt gespiegeld terug in de butt sleeve. De greep is omwonden met hoge kwaliteit gepolijst Iers linnen.
De unieke radiaal pin brengt vibraties terug tot een absoluut minimum, en zorgt voor een ultieme samenhang tussen balans en controle over de bal. De 112 serie is standaard uitgerust met een Everest tip en composiet joint. Deze keu maakt een relatief zacht contact met de cue-ball, en geeft dus heel veel controle.

De 112 serie wordt geleverd met de A3 Regular-Squirt uitvoering (gemiddelde afbuiging) van de gepatenteerde SmartShaft van Universal. In de shaft, voorzien van een XTC ferrule, is Piezoelectric fabric verwerkt, een materiaal uit de ruimtevaart, wat het deflectie-effect tot een minimum beperkt.
.


 

Aanvullende Informatie

Bumper Engraved Noise Subduing Rubber
Netto gewicht 500 Gram
Butt Cap Engraved High Impact Composite
Pommerans Everest Medium
Grip Polished Irish Linen
Balans Front
Top Eind Canadian Maple (AAA Quality)
Pommerans maat 13mm
Gewicht 19-21 oz
Joint schroef type Universal Radial Pin
Joint Soort Advanced Contact
Beentje XTC
 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.