Pool shaft Universal SmartShaft LSTX
Pool shaft Universal SmartShaft LSTX

Pool shaft Universal SmartShaft LSTX • Vermindert trillingen • Verhoogt nauwkeurigheid • Universal SmartShaft: LSTX (Low Deflection) • Past op bijna elk ander merk middels he

Artikelnummer

5886.413 

€ 187,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Pool shaft Universal SmartShaft LSTX

De Universal SmartShaft is een fusie van drie baanbrekende nieuwe technologieën. In de shaft is het revolutionaire piezo-electric materiaal gebruikt om trillingen te absorberen en om te zetten in stootkracht. Bij impact op de cue-ball verstijft het materiaal waardoor kracht en nauwkeurigheid toenemen, en trillingen met 47 % worden verminderd.

De shaft is gemaakt uit acht delen (radiaal of taartconstructie) waardoor het op elk balcontact een zeer uniform en dus betrouwbare reactie geeft. Daarbij is deze shaft voorzien van een XTC-ferrule.

De LSTX shaft is dunner dan de standaard LS shaft, en heeft een 11,75 mm Moori tip voor het geven van extra sterk effect. Met het gepatenteerde adapter systeem van Universal kun je deze shaft naadloos aansluiten op bijna ellk merk keu! Handig als je met meerdere keuen speelt.

De LSTX shaft brengt pool naar een geheel nieuwe dimensie doordat het effect van afbuiging (deflection) tot ongekende proporties is teruggebracht, meer dan bij elke andere keu op de markt.

 


Aanvullende Informatie

Netto gewicht 150 Gram
Pommerans Moori Medium
Top Eind Canadian Maple (AAA Quality)
Garantie 2 jaar
Pommerans maat 11.75mm
Joint schroef type Universal Adaptor System
Beentje XTC

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.