Pool shaft Universal SmartShaft LS
Pool shaft Universal SmartShaft LS

Pool shaft Universal SmartShaft LS • Vermindert trillingen • Verhoogt nauwkeurigheid • Universal SmartShaft: LS (Low Deflection) • Past op bijna elk ander merk middels het Un

Artikelnummer

5886.613 

€ 190,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Pool shaft Universal SmartShaft LS

De Universal SmartShaft is een fusie van drie baanbrekende nieuwe technologieën. In de shaft is het revolutionaire piezo-electric materiaal gebruikt om trillingen te absorberen en om te zetten in stootkracht. Bij impact op de cue-ball verstijft het materiaal waardoor kracht en nauwkeurigheid toenemen, en trillingen met 47 % worden verminderd.

De shaft is gemaakt uit acht delen (radiaal of taartconstructie) waardoor het op elk balcontact een zeer uniform en dus betrouwbare reactie geeft. Daarbij is deze shaft voorzien van een XTC-ferrule.

De LS heeft een 12,75 mm Moori tip. Met het gepatenteerde adapter systeem van Universal kun je deze shaft naadloos aansluiten op bijna ellk merk keu! Handig als je met meerdere keuen speelt.

De LS shaft brengt pool naar een geheel nieuwe dimensie doordat het effect van afbuiging (deflection) tot ongekende proporties is teruggebracht, meer dan bij elke andere keu op de markt.


Aanvullende Informatie

Netto gewicht 120 Grams
Pommerans Moori Medium
Top Eind Canadian Maple (AAA Quality)
Garantie 2 jaar
Pommerans maat 12.75mm
Joint schroef type Universal Adaptor System
Beentje XTC
 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.