BASKETBAL STANDAARD POWER DUNK
BASKETBAL STANDAARD POWER DUNK

BASKETBAL STANDAARD POWER DUNK Slam-it ringsysteem: krachtige slamdunks Netto gewicht: 41 Kilo Transparant backboard! Voor binnen en buiten gebruik Massief stalen ring &

Artikelnummer

7090.006 

€ 327,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

BASKETBAL STANDAARD POWER DUNK

De Power Dunk basketbal standaard is de meest robuuste uitvoering die Lifetime levert voor thuisgebruik. De massief stalen, flexibele Slam-It ring met dubbele drukveer is ideaal voor het maken van krachtige slamdunks! 

Door het grote transparante backboard krijg je van de basketbal standaard Slam Dunk het echte wedstrijdgevoel; de feel en look van de pro's in de NBA. De basketbal standaard is uitgerust met Speed Shift hoogteverstelling. Deze gebruikt een contra gewicht bij het verstellen van de ringhoogte. Dit gaat zo gemakkelijk dat het met één hand te bedienen is. Dit maakt de slamdunk zeer geschikt voor afwisselend gebruik door spelers met verschillende lengte (leeftijd). De ringhoogte is verstelbaar van 2,44 tot 3,05 meter (officiele speelhoogte) in stappen van 15,24 cm. 

De kunststof voet kan naar keuze gevuld met water of zand. Zand geeft meer massa dus meer stabiliteit. Door middel van de ingebouwde transportwielen is de installatie zonder veel moeite te verplaatsen. 

Geschikt voor binnen en buiten gebruik. 

Wordt geleverd inclusief basketbal.


AANVULLENDE INFORMATIE

NETTO GEWICHT 37,00 kg
BRUTO GEWICHT 40,00 kg
MAXIMAAL GEWICHT 0 Gram
GARANTIE 2 jaar

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.