Top
TAFELTENNISTAFEL BUFFALO NORDIC INDOOR
  • TAFELTENNISTAFEL BUFFALO NORDIC INDOOR
237,00
Product is niet meer leverbaar

TAFELTENNISTAFEL BUFFALO NORDIC INDOOR

De Nordic Indoor tafel van Buffalo is een stevige kwaliteit tafeltennistafel in wedstrijdformaat, gegoten in een prachtig design. De Nordic is uitgerust met strakke witte bladlijsten voor extra stevigheid en bescherming van de bladranden, en extra dwarsverbindingen in het frame met witte coating. Daarbij is de Nordic afgewerkt met een witte sidebar met groot Buffalo logo en industriële elementen. 

Eenvoudig opklapbaar en verrijdbaar, hoeft deze tafel niet permanent opgesteld te zijn. Handig in geval van beperkte ruimte. Indien opgesteld moet u ongeveer rekening houden met een vrije speelruimte van minimaal 3 bij 5 meter om fijn te kunnen spelen. 

Voorzien van grote dubbele zwenkwielen met rubber coating, bal- en bathouders aan beide kanten, en compact onderstel (ruimtebesparing). 

Geleverd inclusief net (Club EN Stationary), en exclusief bats en ballen. Bats en ballen zijn afzonderlijk verkrijgbaar op onze site. 

Tafeltennis is de perfecte combinatie van sport en spel. Een spelletje tafeltennis is op en top plezier, en ondertussen ben jij of je kind heel actief bezig! 

Wij leveren ook outdoormodellen voor buitengebruik!

AANVULLENDE INFORMATIE

NETTO GEWICHT 70,00 kg
BENODIGDE RUIMTE 274cm x 152.5cm x 76cm
AFMETINGEN VERPAKKINGSMAAT 144cm x 9cm x 162cm
VERRIJDBAAR ja
BLAD 19mm Blue Top
AFMETINGEN INGEKLAPT 72cm x 184cm x 155cm


Artikelnummer: 7050.003

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code