Top
TAFELTENNISTAFEL ADIDAS OUTDOOR TO 300 GRIJS
  • TAFELTENNISTAFEL ADIDAS OUTDOOR TO 300 GRIJS
  • TAFELTENNISTAFEL ADIDAS OUTDOOR TO 300 GRIJS
455,00
Product is niet meer leverbaar

TAFELTENNISTAFEL ADIDAS OUTDOOR TO 300 GRIJS

De nieuwe adidas tafeltennistafels zijn ongeëvenaard in design en klasse! Naast professionele tafels levert Adidas ook tafels voor thuisgebruik, met spectaculair mooi design en unieke speeleigenschappen. De outdoor serie heeft vochtbestendige kunststof speelbladen die de tafel geschikt maakt voor buitengebruik. 

Model To 300 is voorzien van 4 mm melamine speelbladen met 36 mm randlijsten met het bekende adidas driestreep logo. Vast geinstalleerd netsysteem, type COMP, hoogte verstelbaar. Makkelijk en snel open en dicht te klappen middels het nieuwe Easy Fold klapsysteem. Opbergvakken voor bats en ballen aan beide zijden. Rond buizenframe in een witte coating, moderne griize speelbladen en een grote sidebar met adidas logo. Officieel wedstrijdformaat, dubbbele zwenkwielen en een transporthoogte van 155 cm. 

De tafels van Adidas hebbben een speciale anti-reflecterende coating. Daarom speelt deze tafel ook in zonlicht buitengewoon prettig, daar de lichtweerkaatsing van het sterke zonlicht uiterst gering is. Adidas heeft bijzondere en opvallende kleuren gebruikt, die de tafels een zeer eigen, moderne en sportieve look geeft. 

Voor alle outdoor tafels geldt in het algemeen dat de levensduur verlengd wordt door de tafel buiten het speelseizoen in een droge omgeving te plaatsen. Tevens is het aan te raden een beschermende hoes voor de tafel te gebruiken. Deze zijn apart op onze site te verkrijgen, zowel van Buffalo als Adidas. 

Geleverd inclusief net, exclusief bats en ballen. Uiteraard kunt u alle denkbare ballen, batjes, en andere tafeltennisaccessoires via de site meebestellen.

AANVULLENDE INFORMATIE

NETTO GEWICHT 51,00 kg
BENODIGDE RUIMTE 274cm x 152.5cm x 76cm
AFMETINGEN VERPAKKINGSMAAT 144cm x 9cm x 162cm
VERRIJDBAAR Ja
BLAD 4mm Melamine Top
AFMETINGEN INGEKLAPT 72cm x 184cm x 155cm


Artikelnummer: 7050.202

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code