Top
TAFELTENNISTAFEL ADIDAS INDOOR TI 600 BLAUW
  • TAFELTENNISTAFEL ADIDAS INDOOR TI 600 BLAUW
  • TAFELTENNISTAFEL ADIDAS INDOOR TI 600 BLAUW
435,00
Product is niet meer leverbaar

TAFELTENNISTAFEL ADIDAS INDOOR TI 600 BLAUW

Naast professionele tafels levert Adidas ook tafels voor thuisgebruik, die zich onderscheiden door unieke speeleigenschappen en een spectaculair mooi design. Model Ti 6 is een uiterst solide tafel en het topmodel in de hobby klasse. Met een extra dik frame met extra dwarsverbindingen. De Ti 6 staat dus als een huis (90 Kg). Daarbij is de tafel voorzien van extra dikke speelbladen en 50 mm brede randlijsten ter bescherming van de speelbladen. De dikkere speelbladen zorgen voor een sneller spel en hogere stuit van de bal. De Ti 6 komt sterk in de buurt van een wedstrijdtafel. 

De modellen van Adidas gebruiken een speciale anti-reflecterende coating. Het is bij tafeltennis heel belangrijk veel verlichting te hebben, zonder echter dat de speelbladen het licht in de ogen weerkaatst. Daarom speelt deze tafel in een omgeving met kunstverlichting (bijvoorbeeld TL-licht) buitengewoon prettig. Daarbij gebruikt Adidas zeer bijzondere en opvallende kleuren, hetgeen de tafel een zeer eigen, moderne en sportieve look geeft. 

De Ti 6 is uitgerust met het adidas PRO netsysteem (vast geinstalleerd), en het gepatenteerde Easy Fold systeem voor het makkelijk en veiilig opklappen van de tafel. Rond en extra dik buizenframe in een witte coating, blauwe speelbladen en grote front- en sidebars met adidas logo. Officieel wedstrijdformaat, dubbbele zwenkwielen met rubber coating en een transporthoogte van 155 cm. 

Geleverd inclusief net, exclusief bats en ballen. Uiteraard kunt u alle denkbare ballen, batjes, en andere tafeltennisaccessoires meebestellen. Liever (ook) buiten spelen? Op onze site vindt u tevens vele modellen voor outdoor gebruik.

AANVULLENDE INFORMATIE

NETTO GEWICHT 90,00 kg
BENODIGDE RUIMTE 274cm x 152.5cm x 76cm
AFMETINGEN VERPAKKINGSMAAT 144cm x 15cm x 162cm
VERRIJDBAAR Ja
BLAD 22mm Special Chipboard
AFMETINGEN INGEKLAPT 72cm x 184cm x 155cm


Artikelnummer: 7050.105

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code