Top
TAFELTENNISTAFEL ADIDAS CLASSIC INDOOR
  • TAFELTENNISTAFEL ADIDAS CLASSIC INDOOR
  • TAFELTENNISTAFEL ADIDAS CLASSIC INDOOR
  • TAFELTENNISTAFEL ADIDAS CLASSIC INDOOR
247,50
Product is niet meer leverbaar

TAFELTENNISTAFEL ADIDAS CLASSIC INDOOR

Naast professionele tafels levert Adidas ook tafels voor thuisgebruik, met spectaculair mooi design en unieke speeleigenschappen. Alle modellen van Adidas gebruiken een speciale anti-reflecterende coating. Het is bij tafeltennis heel belangrijk veel verlichting te hebben, zonder echter dat de speelbladen het licht in de ogen reflecteert. Daarom speelt deze tafel in een omgeving met kunstverlichting (bijvoorbeeld TL-licht) buitengewoon prettig. Daarbij gebruikt Adidas zeer bijzondere en opvallende kleuren, hetgeen de tafel een zeer eigen, moderne en sportieve look geeft. 

De Indoor Basic is het instapmodel van Adidas. Rond buizenframe in een witte coating, blauwe speelbladen en een sidebar met adidas logo. De tafel heeft het officiele wedstrijdformaat, is voorzien van dubbbele zwenkwielen en heeft een transporthoogte van 155 cm. 

Geleverd inclusief net, exclusief bats en ballen. Uiteraard kunt u alle denkbare ballen, batjes, en andere tafeltennisaccessoires meebestellen. Liever (ook) buiten spelen? Op onze site vindt u tevens vele modellen voor outdoor gebruik.

AANVULLENDE INFORMATIE

NETTO GEWICHT 70,00 kg
BENODIGDE RUIMTE 274cm x 152.5cm x 76cm
AFMETINGEN VERPAKKINGSMAAT 144cm x 9cm x 162cm
VERRIJDBAAR Ja
BLAD 16mm Chipboard
AFMETINGEN INGEKLAPT 72cm x 184cm x 155cm


Artikelnummer: 7050.101

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code