Top
Poolkeu Universal Souquet serie 111-4
  • Poolkeu Universal Souquet serie 111-4
650,00

Poolkeu Universal Souquet serie 111-4

De 111 Souquet serie is de nieuwste lijn van Universal waarin exotische houtsoorten, schelpen en koralen samenkomen met cutting edge technologie in een bijzondere serie poolkeuen. De 111-4 heeft een neutraal gelakte forearm en butt sleeve in esdoorn met natuurlijk golfpatroon. De forearm heeft vijf ingelegde vlammen in ivorine met een bijzonder opvallend design van ingelegd blauw koraal in een prachtig golfpatroon. Dit design en de materialen komen terug in de buttsleeve, maar dan binnen rechthoekige blokpatronen Aan weerszijden van de greep, gemaakt met de beste kwaliteit gepolijst Iers linnen, zijn dubbele ringen ingelegd van nikkel, ebbenhout en ivorine.

De unieke radiaal pin brent vibraties terug tot een absoluut minimum, en zorgt voor een ultieme samenhang tussen balans en controle over de bal. De 111 serie is standaard uitgerust met de razend populaire Kamui tip. Gevoel en vertrouwen in elk schot!

De 111-4 wordt geleverd met de Low Squirt uitvoering (lage afbuiging) van de gepatenteerde SmartShaft van Universal. De shaft is gesegmenteerd (8 delen) en voorzien van een XTC ferrule. In de shaft is Piezoelectric fabric verwerkt, waarmee het ongewenste effect van afbuiging tot een uitzonderlijk laag niveau is teruggebracht.

Kortom, een keu met zeer sterke speeleigenschappen die tevens bijzonder onderscheidend is in design en gebruik van natuurlijke materialen.


 

Aanvullende Informatie

Bumper Engraved Noise Subduing Rubber
Netto gewicht 500 Gram
Butt Cap Engraved High Impact Ivorine
Pommerans Kamui Black Medium
Grip Polished Irish Linen
Balans Front
Top Eind Canadian Maple (AAA Quality)
Pommerans maat 13mm
Gewicht 19-21 oz
Joint schroef type Universal Radial Pin
Joint Soort Advanced Contact
Beentje XTC
 
 
 

Artikelnummer: 5603.734

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code