Top
Poolkeu Universal Souquet serie 111-1
  • Poolkeu Universal Souquet serie 111-1
560,00

Poolkeu Universal Souquet serie 111-1

De 111 Souquet serie is de nieuwste lijn van Universal waarin exotische houtsoorten, schelpen en koralen samenkomen met cutting edge technologie in een unieke serie poolkeuen. De 111-1 heeft een grijs gelakte golvende esdoorn forearm met een ebbenhout basis, met daarin drie ingelegde ivorine zwaarden in ebbenhout fineer. In de zwaarden zijn bijzonder decoratieve inlegsels van cocobolo en Paua-schelp (ook bekend als Abalone schelp) uit Nieuw Zeeland verwerkt. Aan weerszijden van de greep, gemaakt met de beste kwaliteit Iers linnen, zijn dubbele ringen ingelegd van nikkel, ebbenhout en ivorine.

De unieke radiaal pin brent vibraties terug tot een absoluut minimum, en zorgt voor een ultieme samenhang tussen balans en controle over de bal. De 111 serie is standaard uitgerust met de razend populaire Kamui tip. Gevoel en vertrouwen in elk schot!

De 111-1 wordt geleverd met de Low Squirt uitvoering (lage afbuiging) van de gepatenteerde SmartShaft van Universal. De shaft is gesegmenteerd (8 delen) en voorzien van een XTC ferrule. In de shaft is Piezoelectric fabric verwerkt, een materiaal uit de ruimtevaart, waarmee het ongewenste effect van afbuiging tot een uitzonderlijk laag niveau is teruggebracht.

Kortom, een keu met zeer sterke speeleigenschappen die tevens bijzonder onderscheidend is in design en gebruik van natuurlijke materialen.


 

Aanvullende Informatie

Bumper Engraved Noise Subduing Rubber
Netto gewicht 500 Gram
Butt Cap Engraved High Impact Ivorine
Pommerans Kamui Black Medium
Grip Polished Irish Linen
Balans Front
Top Eind Canadian Maple (AAA Quality)
Pommerans maat 13mm
Gewicht 19-21 oz
Joint schroef type Universal Radial Pin
Joint Soort Advanced Contact
Beentje XTC

Artikelnummer: 5603.731

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code