Top
Buffalo Revolution Poolkeu nr.5
17% Korting
  • Buffalo Revolution Poolkeu nr.5
€ 180,00
149,00
Product is niet meer leverbaar

Buffalo Revolution Poolkeu nr.5

Deze Buffalo Revolution keu combineert klassiek design in de forearm met een zeer sportieve look en feel door de 2-tone rubber greep. De Buffalo Revolution keu heeft een in roodbruine lak afgewerkte forearm die gemaakt is van birds eye esdoorn. De ebbenhout vlammen zijn voorzien van een symbool in de vorm van een golf. De joint van de Buffalo Revolution keu is afgewerkt in spiegelglans met een ingegraveerd Buffalo-logo, gepaard door twee nikkel ringen. De joint voorziet in een maximaal contact tussen de butt en de shaft; de keu speelt dus zeer solide en met een geweldige controle over de cue-ball.

De Buffalo Revolution keuen zijn uitgerust met de gepatenteerde SCT ferrule: Shape Charge Technology, afkomstig uit de wapenindustrie. Een carbon-fiber plaatje direct onder de tip zorgt voor extra kinetische energie-overdracht diep in de cue-ball. Ook is de Buffalo Revolution keu standaard voorzien van een hoogwaardige 8-laagse Maestri tip. Kortom: meer kracht, meer overdracht, meer controle.

Bij deze serie Buffalo Revolution keuen is een bijpassende serie keutassen ontworpen. Fantastische designs met de nieuwste 2-tone sportgrip.


Aanvullende Informatie

Bumper Engraved Noise Subduing Rubber
Netto gewicht 500 Grams
Butt Cap Mirror Finish Revolver Design
Pommerans Maestri
Grip Rubber Sport Grip
Balans Front
Top Eind Canadian Maple (AAA Quality)
Garantie 2 jaar
Pommerans maat 13mm
Gewicht 19-21 oz
Joint schroef type 5/16 x 18 Nipple
Joint Soort Maximum Contact
Beentje S.C.T.
 

Artikelnummer: 5603.075

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code