Top
TAFELTENNISTAFEL ADIDAS INDOOR TI 200 BLAUW
  • TAFELTENNISTAFEL ADIDAS INDOOR TI 200 BLAUW
  • TAFELTENNISTAFEL ADIDAS INDOOR TI 200 BLAUW
  • TAFELTENNISTAFEL ADIDAS INDOOR TI 200 BLAUW
275,00
Product is niet meer leverbaar

TAFELTENNISTAFEL ADIDAS INDOOR TI 200 BLAUW

Naast professionele tafels levert Adidas ook tafels voor thuisgebruik, die zich ondertscheiden door unieke speeleigenschappen en een spectaculair mooi design. Alle modellen van Adidas gebruiken een speciale anti-reflecterende coating. Het is bij tafeltennis heel belangrijk veel verlichting te hebben, zonder echter dat de speelbladen het licht in de ogen reflecteert. Daarom speelt deze tafel in een omgeving met kunstverlichting (bijvoorbeeld TL-licht) buitengewoon prettig. Daarbij gebruikt Adidas zeer bijzondere en opvallende kleuren, hetgeen de tafel een zeer eigen, moderne en sportieve look geeft. 

Model Ti 2 beschikt als extra over een vast netsysteem (type: COMP), een grote sidebar met Adidas logo en het gepatenteerde Easy Fold systeem voor het makkelijk en veiilig opklappen van de tafel. Rond buizenframe in een witte coating, blauwe speelbladen en een sidebar met adidas logo. Officieel wedstrijdformaat, dubbbele zwenkwielen en een transporthoogte van 155 cm. 

Geleverd inclusief net, exclusief bats en ballen. Uiteraard kunt u alle denkbare ballen, batjes, en andere tafeltennisaccessoires meebestellen. Liever (ook) buiten spelen? Op onze site vindt u tevens vele modellen voor outdoor gebruik.

AANVULLENDE INFORMATIE

NETTO GEWICHT 72,00 kg
BENODIGDE RUIMTE 274cm x 152.5cm x 76cm
AFMETINGEN VERPAKKINGSMAAT 144cm x 9cm x 162cm
VERRIJDBAAR ja
BLAD 16mm Special Chipboard
AFMETINGEN INGEKLAPT 72cm x 184cm x 155cm


Artikelnummer: 7050.102

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code